Week 41-2011

9-10

Een koude dag vandaag. Tijd voor (andijvie-) stamppot. Onderwijl dat Cees de andijvie en aardappelen klaar maakt probeer ik nog even wat standen met de flitser. Pas bij de laatste foto besef ik dat het voor-hulpflitsertje nog aanstaat. En die geeft dus een slagschaduw. Daar moet ik natuurlijk eerder op letten. Die moet gewoon uit binnen als er iemand voor een muur staat.
Slagschaduw van gezicht en overhemd...
Hier is het weg. En ook het flitspetje met de zwarte kant op deze manier gebruikt:
10-10

De eerste laag beits op het werkblad aanbrengen. Het ziet er supermooi, strak en glad uit! Niek heeft mooi werk afgeleverd! En ondertussen ook een beetje spelen met de flitser.
En nu wil Ira in het naai-atelier ook zoiets hebben...
Zo, de eerste laag zit erop. De volgende laag/lagen ga ik toch met een rollertje doen, dat vind ik toch gemakkelijker en strakker werken.
En dat flitsen gaat me ook steeds beter/natuurgetrouwer af vind ik zelf. De "flits-studie" begint zijn vruchten af te werpen.
14-10

Ik heb er even een paar dagen mee gewacht zodat Erik en Maud het eerst zelf hebben kunnen rond vertellen maar hier is ze dan!!!!! Op 12-10-2011 om 0.22 uur is mijn kleindochter                                           gezond geboren! Ze weegt 4130 gram, heeft een heerlijk snoetje met wangetjes om in te happen, mooie handjes, alle teentjes aan haar voetjes, platte oortjes en zo te zien Erik's haar. Dat laatste zou betekenen geen bolletje piekhaar ;-) Wat ben ik trots op hun allemaal! Ik zou het liefst de hele dag naar haar willen kijken. Ze is zó mooi.... Deze oma leeft op het moment duidelijk ergens op een roze wolk.
ROSANNA - MARLEEN
Erik met zijn ouders. Voor hen is het hun vijfde kleinkind. Maar daarom zijn ze niet minder trots hoor! Echter, Rosanna is heel dichtbij, de andere kleinkinderen wonen in Canada.
Opa Fred. Ook zo supertrots op zijn eerste kleinkind. Nou hoop ik snel de foto te krijgen die Erik's moeder van mij heeft gemaakt met haar camera. Want ik denk dat ik het hardste glim van allemaal, hahaha!!
Met dank aan de andere oma die deze foto maakte.
15-10
Geen typetje wat het kopje laat hangen... ;-)
Wat een kanjers hè? Ze krijgt hier een beetje afgekolfde moedermelk.
videoclip van het "black foamie thing"